Yin Yoga by Jolanda

YIN, Your Inner Nature, gaat over jou!

Yin Yoga is een meditatieve maar intensieve manier van Yoga doordat de houdingen langer worden aangehouden (gemiddeld 3 – 5 minuten).

Het bindweefsel in het lichaam (o.a. rond de spieren, pezen, botten en organen) wordt opgerekt en gestimuleerd. De gewrichten worden beweeglijker. De spieren blijven daarbij zo veel mogelijk ontspannen.

Een vorm van Yoga die geschikt is voor iedereen. Het maakt niet uit hoe lenig je bent, het gaat om het contact maken met jezelf. Het naar binnen keren, het gaan naar de discomfort in de houding.

Verstillen, verzachten, voelend wat er op dat moment is, je grenzen verkennen, bewaken en in de overgave los te laten zodat er meer ruimte kan ontstaan.

Hoe ziet een Yin Yoga les eruit

De les start met een geleide meditatie om even te “ landen” na de drukte van de dag. Op ontspannende muziek worden er ongeveer 5 of 6 houdingen ingenomen. De houdingen zijn zittend of liggend.

Na iedere houding wordt er voldoende tijd genomen om liggend met aandacht te blijven voelen wat er is aangeraakt, het lichaam de tijd geven om de nieuwe informatie te verwerken.

 

 

Investering

  • Proefles €10 (bij aanschaf van een 10 rittenkaart wordt de €10 van de proefles in mindering gebracht en is deze dus gratis)
  • Losse les €14
  • 5 rittenkaart €60 (6 weken geldig)
  • 10 rittenkaart €120 (12 maanden geldig)

 

Je bent van ❤️ welkom!

Yin Yoga bij Soulbalance

Iedere maandagavond van 18:45 – 20:00 en van 20:15 – 21:30 in de kleine zaal bij Soulbalance.

Voor verdere informatie: Jolanda de Geus-Dekker 06 23 89 73 01