Huisarts en leefstijlarts

Wilt u graag uw gezondheid en/of uw weerstand verbeteren, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Vraagt u zich af of er natuurlijke manieren zijn om uw klachten te verlichten of te behandelen? Bent u op zoek naar een arts die verder kijkt dan enkel symptomen en wilt u werken aan de achterliggende oorzaak van uw klachten?

Klassiek homeopaat Oliver Noronha

 Als klassiek homeopaat ben ik erin geïnteresseerd om te weten wie je bent op alle niveaus. Daarbij kijk ik niet alleen naar de fysieke omstandigheden, maar ga ik verder dan het fysieke wezen. Ik kijk naar alle aspecten van de menselijke conditie, inclusief emotionele, mentale en spirituele aspecten die je als persoon vormen.

Puur Authentiek

Authenticiteit is het DNA van ‘Puur Authentiek’ waarin alle ruimte is voor eigenheid.

Met mijn begeleiding en ondersteuning kijken we op systemische wijze naar jouw levensvragen en zoomen we in op wat er in het familiesysteem speelt. Hierbij keren we terug naar de basis. De oorsprong, jouw blauwdruk. 

Aroha Health: Yoga

Yin/Yang is een combinatie van de actieve yoga en de meditatieve yoga. We beginnen wat actiever om sterker te worden, mobiliteit, flexibiliteit en balans te krijgen. Wij eindigen dan de les met heerlijk ontspannende Yin poses.
Vinyasa Flow is een krachtige Flow les. Bewegen met aandacht om sterker te worden, balans, mobiliteit en flexibiliteit te creëren. 

Tai Chi Tao

Tai Chi Tao is een meditatieve bewegingsvorm, waarin ademhaling en visualisatie een voorname rol spelen. De in slow-motion sierlijk uitgevoerde bewegingen zorgen voor een weldadige ontspanning voor lichaam en geest. 

Paragnost Frank van Hemert

Een belangrijk deel van mijn werk als paragnost is: advies op maat. Ik ben adviseur en reik mijn cliënten dus de mogelijke oplossingen aan, als ik duidelijk heb doorgekregen wat er aan de hand is. 

Implicare

Praktijk voor begeleiding bij levensthema’s – Systemisch (lichaams)werk & familieopstellingen.

Met Implicare begeleid ik je op systemische wijze bij jouw levensthema’s, zoals bijvoorbeeld dat je je altijd aan de ander aanpast of dat je jezelf niet goed genoeg vindt.

implicare
Happy Body and Soul

Happy Body and Soul

Transformational Cupping