Klassiek homeopaat Oliver Noronha

 Als Homeopathisch arts ben ik geïnteresseerd om te weten wie je bent op alle niveaus. Daarbij kijk ik niet alleen naar de fysieke omstandigheden, maar ga ik verder dan het fysieke wezen. Ik kijk naar alle aspecten van de menselijke conditie, inclusief emotionele, mentale en spirituele aspecten die je als persoon vormen.

Beter Samen

Beter Samen biedt relatietherapie. Met als inzet: alles uit de kast halen om de relatie opnieuw tot leven te brengen. Samen onderzoeken we wat er gebeurt en waarom. 

Paragnost Frank v.d. Hemert

Een belangrijk deel van mijn werk als paragnost is: advies op maat. Ik ben adviseur en reik mijn cliënten dus de mogelijke oplossingen aan, als ik duidelijk heb doorgekregen wat er aan de hand is. 

Healing Satsang

Healing Satsang is de zachte uitnodiging om de unieke combinatie van Zelf-realisatie en (trauma) healing te ervaren. De uitnodiging om te rusten in het zijn van bewustzijn. 

Tai Chi Tao

Tai Chi Tao is een meditatieve bewegingsvorm, waarin ademhaling en visualisatie een voorname rol spelen. De in slow-motion sierlijk uitgevoerde bewegingen zorgen voor een weldadige ontspanning voor lichaam en geest. 

Yin Yoga

Yin Yoga is een meditatieve maar intensieve manier van Yoga doordat de houdingen langer worden aangehouden (gemiddeld 3 – 5 minuten).

Een vorm van Yoga die geschikt is voor iedereen. Het maakt niet uit hoe lenig je bent, het gaat om het contact maken met jezelf. Het naar binnen keren, het gaan naar de discomfort in de houding.

Wilgenwonder coaching by Saroj

Praktische, kortdurende en laagdrempelige vorm van hulpverlening aan ouders en kinderen.

Je kunt bij mij terecht voor:

  • Kindercoaching voor meisjes – meiden & jong volwassenen.
  • Oudercoaching voor ouders die het even niet meer weten in de opvoeding.
  • Ayurvedische massage voor volwassenen en kinderen & Massage Cursussen
  • Tea for two: laagdrempelig coaching en knutselen voor moeders met dochters.

Huisarts en leefstijlarts

Wilt u graag uw gezondheid en/of uw weerstand verbeteren, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Vraagt u zich af of er natuurlijke manieren zijn om uw klachten te verlichten of te behandelen? Bent u op zoek naar een arts die verder kijkt dan enkel symptomen en wilt u werken aan de achterliggende oorzaak van uw klachten?