Praktijk de Levensvisie

Bij Praktijk de Levensvisie is elke therapie, coaching en healing-werkwijze gebaseerd op wetenschappelijk bewezen effectieve technieken.

Klassiek homeopaat Oliver Noronha

 Als Homeopathisch arts ben ik geïnteresseerd om te weten wie je bent op alle niveaus. Daarbij kijk ik niet alleen naar de fysieke omstandigheden, maar ga ik verder dan het fysieke wezen. Ik kijk naar alle aspecten van de menselijke conditie, inclusief emotionele, mentale en spirituele aspecten die je als persoon vormen.

Beter Samen

Beter Samen biedt relatietherapie. Met als inzet: alles uit de kast halen om de relatie opnieuw tot leven te brengen. Samen onderzoeken we wat er gebeurt en waarom. 

Paragnost Frank v.d. Hemert

Een belangrijk deel van mijn werk als paragnost is: advies op maat. Ik ben adviseur en reik mijn cliënten dus de mogelijke oplossingen aan, als ik duidelijk heb doorgekregen wat er aan de hand is. 

Healing Satsang

Healing Satsang is de zachte uitnodiging om de unieke combinatie van Zelf-realisatie en (trauma) healing te ervaren. De uitnodiging om te rusten in het zijn van bewustzijn. 

Tai Chi Tao

Tai Chi Tao is een meditatieve bewegingsvorm, waarin ademhaling en visualisatie een voorname rol spelen. De in slow-motion sierlijk uitgevoerde bewegingen zorgen voor een weldadige ontspanning voor lichaam en geest.