Schumann plaat

.De Schumann 3D Platte werkt niet alleen op afzonderlijke organen of weefsels, het heeft ook een stimulerend effect op ons hele lichaam. De toepassing van de Schumann 3D Platte is en bij verschillende klachten mogelijk. veelzijdig
Het unieke werkingsmechanisme, gebaseerd op de ontdekking van professor Schumann, zorgt voor een toevoer van energie naar het lichaam. Dit gebeurt door de rechtsdraaiende, lichaamseigen oscillatiebeweging.

Hierdoor verbetert de communicatie tussen de cellen, waardoor alle lichaamsfuncties worden gestimuleerd. Daarmee wordt door een verbeterde uitwisseling tussen de cellen een stimulering van alle lichaamsfuncties bereikt. Verhoogde spierspanningen en verklevingen in het bindweefsel worden opgelost, en de beweeglijkheid en het
uithoudingsvermogen verbeteren aanzienlijk.

Klassiek homeopaat Oliver Noronha

 Als klassiek homeopaat ben ik erin geïnteresseerd om te weten wie je bent op alle niveaus. Daarbij kijk ik niet alleen naar de fysieke omstandigheden, maar ga ik verder dan het fysieke wezen. Ik kijk naar alle aspecten van de menselijke conditie, inclusief emotionele, mentale en spirituele aspecten die je als persoon vormen.

Puur Authentiek

Authenticiteit is het DNA van ‘Puur Authentiek’ waarin alle ruimte is voor eigenheid.

Met mijn begeleiding en ondersteuning kijken we op systemische wijze naar jouw levensvragen en zoomen we in op wat er in het familiesysteem speelt. Hierbij keren we terug naar de basis. De oorsprong, jouw blauwdruk. 

Aroha Health: Yoga

Yin/Yang is een combinatie van de actieve yoga en de meditatieve yoga. We beginnen wat actiever om sterker te worden, mobiliteit, flexibiliteit en balans te krijgen. Wij eindigen dan de les met heerlijk ontspannende Yin poses.
Vinyasa Flow is een krachtige Flow les. Bewegen met aandacht om sterker te worden, balans, mobiliteit en flexibiliteit te creëren. 

Plek voor jou?

Wil jij jouw praktijk in de schijnwerpers zetten?

Vraag naar de mogelijkheden.

Paragnost Frank van Hemert

Een belangrijk deel van mijn werk als paragnost is: advies op maat. Ik ben adviseur en reik mijn cliënten dus de mogelijke oplossingen aan, als ik duidelijk heb doorgekregen wat er aan de hand is.