Dag lieve mooie jij, welkom bij Puur Authentiek

Authenticiteit is het DNA van ‘Puur Authentiek’ waarin alle ruimte is voor eigenheid.

Met mijn begeleiding en ondersteuning kijken we op systemische wijze naar jouw levensvragen en zoomen we in op wat er in het familiesysteem speelt. Hierbij keren we terug naar de basis. De oorsprong, jouw blauwdruk.

 

 

Happy Body and Soul

De manier waarop jij in de wereld staat, hoe je jezelf verhoudt tot anderen en of je veilig gehecht bent, begint in de baarmoeder. En vanuit die theorie kun je ook begrijpen dat de manier waarop je in de baarmoeder kwam, daarvan het begin is. Wat waren de omstandigheden? Hadden je ouders in de periode van de conceptie te maken met veel stress? Was er juist sprake van een evenwichtig leven en een diepe liefde voor elkaar? Er kunnen op het moment of tijdens de periode van de conceptie vele, omstandigheden zijn geweest die invloed hadden op hoe jij later in het leven bent gaan staan en hoe je de wereld ziet. Jouw ouders vormen daarvoor de blauwdruk.

Terug naar jouw oerkracht
In een geboorte- jonge kind opstelling gaan we terug naar de oorsprong, het allereerste begin. Het moment waarop je puur en authentiek ter wereld kwam. Tijdens een geboorteopstelling kijken we naar de conceptie, zwangerschap en geboorte en ook naar je jonge kind-jaren, puber en jong volwassen leven tot nu. In 7 fases gaan we dit doorvoelen en ervaren wat hierin naar boven mag komen om te helen. Alles is te herleiden naar het allereerste begin, want daar begon jouw leven, jouw bestaansrecht en jouw fundament. Het bewustzijn van deze ervaringen kan een begin zijn om je los te maken van patronen die al in de zwangerschap een imprint vormden. In de eerste 7 jaar van je leven wordt de basis gelegd. Het allereerste begin is daarom cruciaal voor de rest van je leven.

Ken jouw blauwdruk
Wil je onderzoek doen naar jouw geboorteverhaal en de patronen die daaruit zijn ontstaan? Of de belemmerende overtuigingen waar je op dit moment mee te maken hebt?  Jouw investering in een persoonlijke geboorteopstelling waarin je gaat voelen wat je nodig hebt in het hier en nu bedraagt € 169,-
De opstelling duurt 2 1/2 uur.

Wil je mijn e-book over geboortepatronen ontvangen? Download hem via mijn website ‘puur authentiek’.

5- maanden programma
De Liefdesstroom is een prachtig traject op maat, dat je leven enorm verrijkt en dat voor het grootste deel uit proceswerk bestaat. Daarnaast leer ik je ademhalingsoefeningen en lichaamsgerichte vaardigheden die je kunt integreren in het dagelijkse leven. Je ontvangt gedurende 5 maanden vijf uitgebreide opstellingen (ca. 2 uur) en daarna kun je gebruik maken van een maand nazorg. Gedurende de hele periode van vijf maanden ben ik er helemaal voor jou. Je kunt me in deze periode, naast de sessies, onbeperkt mailen, appen of (video)bellen als dat nodig is. Je ontvangt in dit traject dus alle aandacht en ondersteuning die je nodig hebt.

Retreats en workshops
Het gehele jaar door verzorg ik in samenwerking met mijn zus retreats en workshops die zorgen voor innerlijke balans, rust, een diepe ontspanning en inzichten in jezelf.

Je bent welkom zoals je bent.
Van hart tot hart…..

 

Sylvia Argelo is beschikbaar bij Soulbalance op woensdag en vrijdag

          Voor informatie of het maken van een afspraak, neem contact op via 06 50584184 of info@puurauthentiek.nl