Praktijkruimtes

Soulbalance beschikt over verschillende praktijkruimtes. De  flexibel te huren praktijkruimtes zijn volledig ingericht, sfeervol en representatief. Zo kun je laagdrempelig, zonder investering, jouw eigen praktijk starten. Tevens kun je meedoen met de promotiemogelijkheden van Soulbalance, om jouw praktijk onder de aandacht te brengen. 

Je kunt deze ruimtes voor een vaste dag/dagen per week huren. Ook is het mogelijk om de ruimtes per uur te huren. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van het online reserveringssysteem.

Flex Praktijkruimte 1

Deze praktijkruimte ademt klasse en comfort uit. Jouw klanten voelen zich direct op hun gemak in de kleurrijke warme ruimte. De tafel kan uitgeschoven worden tot een groot formaat. Er is de mogelijkheid een behandeltafel te plaatsen.

Flex Praktijkruimte 2

Deze praktijkruimte ademt rust en sfeer uit. Precies wat je nodig hebt om jou klanten te ontvangen. Of je nu therapeut, masseuse of  arts bent, je kunt hier met een gerust hart een afspraak maken om je klant te laten transformeren of te ontspannen.

Er staat een behandeltafel in de ruimte. Tevens is er de mogelijkheid om een grote tafel te creëren  waar je met 4 tot 6 personen omheen kunt zitten. 

Fulltime huren praktijkruimte

Soulbalance heeft naast flexpraktijkruimtes ook ruimtes die fulltime verhuurd worden. Een écht plekje voor jezelf. Neem contact op via onderstaand contactformulier voor de mogelijkheden.

Contact

Heb je interesse in het huren van een ruimte? Wil je meer informatie over een evenement? Of heb je een andere vraag?
Schroom niet om een berichtje te sturen!