Paragnost Frank van Hemert

Paragnost
Een hartelijke groet aan een ieder die dit leest! Ik word door mensen ‘paragnost’ genoemd. Een paragnost weet dingen die hij eigenlijk niet kan weten en hij kan de beleving van (een) ander(e) individu(en) ervaren. Nu alweer meer dan 30 jaar leg ik de Tarot en gebruik ik numerologie, ik werk met pendel, kristallen bol en verklaar dromen. Daarnaast doe ik allerlei psychometrische bepalingen. Ik lees aura’s en geef aura-healings en interesseer ik me voor allerlei energieën die (nog) niet wetenschappelijk kunnen worden onderzocht.

Advies op maat
Een belangrijk deel van mijn werk als paragnost is: advies op maat. Ik ben adviseur en reik mijn cliënten dus de mogelijke oplossingen aan, als ik duidelijk heb doorgekregen wat er aan de hand is. De adviezen die ik geef zijn toegespitst op je huidige situatie en kunnen over ieder denkbaar onderwerp gaan, zoals carrièrekansen, liefdes- en relatievraagstukken, geestelijke groeimogelijkheden en financiële dilemma’s.

Overig
Naast persoonlijke adviezen geef ik lezingen, diverse workshops en een complete tarotcursus. In 2020 heb ik de complete tarot getekend en het boek ‘standaardwerk de complete tarot’ geschreven en uitgegeven. Het boek ‘Veritas Compacta’ schreef ik in 2010 en in 2019 verscheen mijn boek ‘Een moderne magiër’. In de afgelopen jaren heb ik meegewerkt aan de totstandkoming van veel andere boeken.

Voel je welkom om kennis met me te maken tijdens één van de lezingen of workshops die ik binnenkort weer ga organiseren, of maak direct een afspraak voor een persoonlijk consult.

Frank bij Soulbalance

Frank is op afspraak aanwezig bij Soulbalance.

Voor lezingen en workshops kunt u contact opnemen met Frank, of even kijken in de agenda van Soulbalance