Over Soulbalance

Centrum voor Bewust Welzijn

Mensen met passie en energie bij elkaar brengen. Dat is waar Soulbalance voor staat. Of dit nu gaat over liefde voor cultuur, spiritualiteit of elkaar.  Soulbalance is een plek voor persoonlijke ontwikkeling, bewustZijn, creativiteit en gezondheid. Een plek voor ontspanning, verbinding en diepgang. Door de huiselijke sfeer voel je je direct welkom!

Eigenaresse Marianne over Soulbalance

“Als dochter van een rasechte ondernemersvader en een dromerige, idealistische moeder was de keus al snel gemaakt toen er een prachtig pand op mijn pad kwam. Ik maak een plek waar iedereen zich thuis voelt en waar activiteiten plaatsvinden die ik belangrijk vind voor onze maatschappij, was wat ik voor ogen hield.”

“Zelf kostte het mij ook vaak moeite om het snelle, gejaagde leven bij te houden, het presteren op vlakken waar ik niet aan kon voldoen. Naar mijn idee geldt dat voor steeds meer mensen en zeker ook voor kinderen. Het vinden van gelijkgestemden is niet altijd zo makkelijk.”

“Daarom is het fijn om te merken dat mensen zich erg op hun gemak voelen bij Soulbalance. Wat me daarbij het meest opvalt is het begrip, respect en de warmte voor de medemens die bij iedereen aanwezig is. Je loopt naar binnen en slaakt een zucht van verlichting, omdat je even gewoon jezelf mag zijn.”

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws in en rondom Soulbalance? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!