Kern in Verbinding

Instituut voor Intuïtieve en Innerlijke ontwikkeling
KIV Instituut
Opleidingen, workshops en individuele sessies in Innerlijke en Intuïtieve ontwikkeling.
Basisopleiding Intuïtieve en Innerlijke ontwikkeling
Healingopleiding en Readingopleiding.
CMD basisopleiding (dieren) en CMD Healing/Readingopleiding
Energie
Energie is een trilling. Een trilling zorgt voor een elektromagnetische energiegolf. Elk levend wezen heeft individueel zijn of haar trilling. Wat is nu jouw trilling? En wat is de trilling van een ander? En wat trek jij aan op deze trilling?
Je kunt je afvragen waarom je altijd in een bepaalde situatie komt? Of in hetzelfde patroon blijft hangen? Of dezelfde type mensen tegenkomt? Verlang jij naar iets anders, maar lukt het je niet?
Voel je welkom bij het KIV Instituut
Kern In Verbinding (KIV)
Vanuit liefde, oordeelloosheid, vrijheid en veiligheid nodigen wij mensen uit terug op hun pad te komen, en/of weer in verbinding met de kern te zijn. Vooral wanneer je jezelf bent kwijtgeraakt ergens onderweg. En ook wanneer je al iets gedaan hebt in Intuïtieve en Innerlijke Ontwikkeling, want jouw proces gaat verder.
Het KIV Instituut nodigt je uit om (weer) in verbinding te gaan met jezelf, te voelen en jezelf te helen. Tezamen met jouw innerlijke delen in jezelf, waaronder de kwetsbaarheid en hoe je hierin balans kunt krijgen. Je eigen essentie te voelen en te leren stromen. Wat kom jij hier op aarde verwezenlijken?
Ervaringsgericht
Elke opleiding is ervarings- en praktijk gericht. Door middel van meditaties, visualisaties, lichaamswerk, voicedialoque en transformatie psychologie, dansen, tekenen, familie opstellingen, groei je zowel lichamelijk als spiritueel.
Bewustzijnsverruiming. In verbinding zijn met jezelf en anderen. Gegrond zijn. In je lijf zijn. Het samensmelten van polariteiten, creëren van balans, ruimte maken en loslaten. Het brengt je dichter in je centrum, in je kern. Ook wanneer je al iets gedaan hebt met intuïtieve en innerlijke ontwikkeling. Jouw proces gaat verder, je kunt zo diep gaan als je wilt, en zo ver rijken als je wilt.
In deze opleidingen sta jij als student centraal in jouw ontwikkeling en groeiproces.
Levenskracht, Leven, Voelen, Genieten, Loslaten, Ruimte maken, Balans, Essentie, Kern, Aarden, Bewustzijn, Patronen loslaten. Wat Verlang jij?

Kern in Verbinding bij Soulbalance

Maart 2022 is de Basisopleiding  Intuïtieve en Innerlijke Ontwikkeling gestart bij Soulbalance.

In september start deze opleiding weer. Er zijn ook diverse losse workshops te volgen, zie daarvoor de agenda Soulbalance van  of van Kern in Verbinding