Implicare – Claudia Sanna

Praktijk voor begeleiding bij levensthema’s – Systemisch (lichaams)werk & familieopstellingen.

Mooi mens, welkom bij Implicare!

Implicare betekent in het Italiaans ‘iets betekenen’.

Weet jij wat je voor jezelf betekent? Vanuit welke behoefte word jij gedreven door het leven?

Met Implicare begeleid ik je op systemische wijze bij jouw levensthema’s, zoals bijvoorbeeld dat je je altijd aan de ander aanpast of dat je jezelf niet goed genoeg vindt.

Systemisch (lichaams)werk en opstellingen is een manier van inzicht krijgen in jouw eigen plek en de relatie die je met anderen hebt. Het laat je zien waar belemmeringen zitten en waarom je bijvoorbeeld steeds opnieuw vervalt in het je altijd maar aanpassen aan die ander.

Het geeft je inzicht in wat jij nodig hebt om de oplossing voor jouw levensthema nog meer in jezelf te vinden, waardoor acceptatie en heling kan gaan plaatsvinden.

1 op 1
Ik begeleid je 1 op 1:
– tijdens een traject vorm met behulp van een vast aantal sessies.
– bij een losse individuele opstelling.

Zowel in traject vorm als bij een losse opstelling bied ik je verschillende vormen van opstellen aan. Deze vormen vind je terug op mijn website. De vorm waarin de opstelling plaatsvindt kiezen we op basis van wat het beste bij jou past.

De trajecten kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, voor een deel worden vergoed. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekering.

 

 

implicare

Groei-Kring
Een Groei-Kring is een vaste groep van 6 deelnemers die met elkaar tijdens 6 bijeenkomsten een transformerende reis aangaan. Als deelnemer breng je 2 keer je eigen vraag in en ben je 10 keer representant. De Groei-Kring vindt om de 3 weken plaats, duurt zo’n 3,5 uur per keer en start wanneer de groep vol is.

Data
Zie voor aanmelden, actuele data van de Opstellingen workshops en de Groei-Kring de agenda op de website van Implicare.

Investering
Kijk voor actuele tarieven op de website

Claudia Sanna

Wil je direct contact? Ik bied een vrijblijvend oriënterend gesprek aan. Bel hiervoor met 06 41833190 of mail naar claudia@implicare.nl

De praktijk bij Soulbalance is op afspraak te bezoeken.

Ik zie en hoor je graag!

Harte groet,

Claudia Sanna