Huisarts en leefstijlarts

Wilt u graag uw gezondheid en/of uw weerstand verbeteren, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Vraagt u zich af of er natuurlijke manieren zijn om uw klachten te verlichten of te behandelen? Bent u op zoek naar een arts die verder kijkt dan enkel symptomen en wilt u werken aan de achterliggende oorzaak van uw klachten?

Ik ben huisarts en leefstijlarts en denk graag met u mee over wat u zelf kunt doen om uw gezondheid te verbeteren en waar u wat extra hulp kunt gebruiken.

Ik kijk naar Heel de mens. Wetenschappelijk onderzoek is de leidraad in mijn adviezen. Door mijn brede achtergrond binnen zowel de reguliere als de alternatieve geneeskunde ben ik bij uitstek de huisarts met wie u open en eerlijk uw twijfels en vragen kunt bespreken. Door te kijken naar wat voor u echt belangrijk is, gaan we samen opzoek naar behandelingen die hier bij aansluiten. Hierbij kunt u denken aan het inzetten van leefstijl als medicijn, door aandacht te hebben voor voeding, beweging, ontspanning, slaap, sociale verbinding en zingeving.

Wilt u weten wat u kunt doen om uw gezondheid en-of weerstand te verbeteren, maak dan een afspraak!

Charlotte Wester, huisarts en leefstijlarts

 

Werkwijze: Ik werk op consultatieve basis, dit betekent dat mijn consulten een aanvulling zijn op de zorg van uw eigen huisarts. Consulten duren circa een uur, alleen op afspraak.

Afspraak maken: Telefoonnummer: 06-13627216
E-mail: c.wester@artsenpraktijkheeldemens.zorgring.nl

Kosten: De kosten van een consult zijn €110,-. Mijn praktijk is aangesloten bij de AVIG, hierdoor wordt het consult in veel gevallen (gedeeltelijke) vergoed door zorgverzekeraar, afhankelijk van uw aanvullende verzekering. U krijgt een factuur.

Charlotte Wester

BIG-registratienummer: 79915527401

Iedere dinsdag van 09:00 – 13:00 bij Soulbalance.

Voor verdere informatie: Charlotte Wester 06 13627216