oktober 28, 2018

Praktijken binnen Soulbalance

Bij Christi

http://www.bijchristi.nl

Van angst en twijfel, naar vertrouwen en liefde.

Van overleven, naar LEVEN!

Je kunt Bij Christi terecht voor cursussen, workshops en energetische, intuïtieve behandelingen voor het bereiken van ontspanning, healing, bewustzijn en balans.

Christi werkt met hart en ziel en weet een veilige en vertrouwde sfeer neer te zetten waarbinnen je je al snel veilig, gezien en erkend voelt.

Door haar eigen levenservaring op velerlei gebied is weinig haar vreemd en kun je alles delen. Je zult (h)erkenning ontvangen, wat vaak al een stuk rust geeft.

De behandelingen werken veelal zo ontspannend, dat je zowel geestelijk, als lichamelijk een diepe rust ervaart.  In deze totale ontspanning kan er veel worden ontladen op het gebied van weerstanden, beperkingen, trauma ‘s en blokkades. Tevens kunnen inzichten worden opgedaan. Door deze toe te passen in het dagelijks leven, vergroot en versterk je het resultaat van de sessie.

Christi werkt met diverse methodieken en zet deze op intuïtieve wijze in, waardoor ieder een persoonlijke behandeling ontvangt die biedt wat op dat moment nodig is.

Enkele methodieken die ingezet worden zijn; Usui Reiki, Aura/chakrahealing, Access Bars, Regenesis Touch, Geleide Visualisatie en andere Body Processen. Tevens werkt zij zo nodig met edelstenen, etherische olie en Bach Bloesem.

Threerays

http://www.threerays.nl

Threerays is een moderne energetische massagepraktijk.Er wordt gewerkt met de etherische olien van De Groene Linde. Het complete assortiment is op onze locatie verkrijgbaar.

Astrid Strooper is de ervaren eigenaresse van Threerays. Zij zal ook een bijdrage gaan leveren aan het creatieve programma van Soulbalance. U kunt bij haar terecht voor een creatief consult. Daarin wordt gekeken wat het creatief werk van de klant te vertellen heeft over haar/zijn emoties. Vervolgens zal daarmee actief aan de slag worden gegaan.

Binnen de praktijk is het ook mogelijk een afspraak te maken voor een coachings gesprek met betrekking tot HSP (High Sensitive Person)

Vanaf 1 juli zal Arbeids en testbureau Jobanalyse gevestigd worden bij Soulbalance.

http://www.jobanalyse.nl

Meer informatie daarover volgt…..