oktober 28, 2018

Wie en Wat bij Soulbalance?

Healing Satsang

Elke maandagavond is er een Healing Satsang met Yessica.

We starten om 19.30. Meer informatie vind je op http://www.healingsatsang.com

Tai Chi Tao/Qigong

5 keer per week geeft Pieter Gilles bovenstaande lessen. Meer informatie vind je op http://www.taichitao-pietergilles.nl

Bij Christi

http://www.bijchristi.nl

Van angst en twijfel, naar vertrouwen en liefde.

Van overleven, naar LEVEN!

Je kunt Bij Christi terecht voor cursussen, workshops en energetische, intuïtieve behandelingen voor het bereiken van ontspanning, healing, bewustzijn en balans.

Christi werkt met hart en ziel en weet een veilige en vertrouwde sfeer neer te zetten waarbinnen je je al snel veilig, gezien en erkend voelt.

Door haar eigen levenservaring op velerlei gebied is weinig haar vreemd en kun je alles delen. Je zult (h)erkenning ontvangen, wat vaak al een stuk rust geeft.

De behandelingen werken veelal zo ontspannend, dat je zowel geestelijk, als lichamelijk een diepe rust ervaart.  In deze totale ontspanning kan er veel worden ontladen op het gebied van weerstanden, beperkingen, trauma ‘s en blokkades. Tevens kunnen inzichten worden opgedaan. Door deze toe te passen in het dagelijks leven, vergroot en versterk je het resultaat van de sessie.

Christi werkt met diverse methodieken en zet deze op intuïtieve wijze in, waardoor ieder een persoonlijke behandeling ontvangt die biedt wat op dat moment nodig is.

Enkele methodieken die ingezet worden zijn; Usui Reiki, Aura/chakrahealing, Access Bars, Regenesis Touch, Geleide Visualisatie en andere Body Processen. Tevens werkt zij zo nodig met edelstenen, etherische olie en Bach Bloesem.

Threerays

http://www.threerays.nl

Threerays is een moderne energetische massagepraktijk.Er wordt gewerkt met de etherische olien van De Groene Linde. Het complete assortiment is op onze locatie verkrijgbaar.

Astrid Strooper is de ervaren eigenaresse van Threerays. Zij zal ook een bijdrage gaan leveren aan het creatieve programma van Soulbalance. U kunt bij haar terecht voor een creatief consult. Daarin wordt gekeken wat het creatief werk van de klant te vertellen heeft over haar/zijn emoties. Vervolgens zal daarmee actief aan de slag worden gegaan.

Binnen de praktijk is het ook mogelijk een afspraak te maken voor een coachings gesprek met betrekking tot HSP (High Sensitive Person)

Jobanalyse

http://www.jobanalyse.nl

Job Analyse biedt u erkende professionele psychologische testen & advies en begeleiding welke inzetbaar zijn voor manager(s), leidinggevenden of als aanvulling naast uw PO taken tijdens elke arbeidssituatie.

Arbeidsdiensten

  1. Individuele begeleiding- en advies
  2. Selectie analyse en screening
  3. Bedrijfs Trainingen
  4. Afdeling werknemersscan- en analyse


Missie

Job Analyse is opgericht in 2017 om iedere werkgever, managers, leidinggevenden en werkenden meer zelfinzichten te bieden d.m.v. advies- en begeleiding via erkende professionele psychologische testen (NL/ENG/DUI/FR). Na een eerste intakegesprek zetten wij direct een passende test in zodat wij tijdens het tweede gesprek de kern of oorzaak inzichtelijk hebben, op dat moment weten wij net zoveel als 5 gesprekken, wellicht veel meer. Via deze persoonlijke dienstverlening en professionele expertise blijken onze diensten zeer waardevol te zijn.

Stress- en Burn-out Counselor
Heeft uw huisarts geconstateerd dat u reeds enige tijd en jaren te maken heeft met ernstige en (langdurige) stressklachten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres en komen wij graag in contact met u want wij kunnen u helpen.

Job Analyse biedt duidelijke zelfinzichten in deze lastige- en onduidelijke situatie voor u en uw werkgever via verschillende erkende professionele psychologische test(en) waarbij u niet alleen ontdekt wat de oorzaak van uw burn-out of stressklachten is maar ook “wie, wat en hoe” u nu in het leven staat. Tijdens elke uitkomst van het rapport houden wij rekening met uw huidige emotionele disbalans, lage energie en motivatie oftewel demotivatie. En kijken we ook naar “wie, wat en hoe” u was vóór deze burn-out. Zodra we alles in kaart hebben gebracht, starten we direct uw herstel en ontdekt u hoe effectief onze  methode voor u is.