oktober 28, 2018

Praktijken binnen Soulbalance

Bij Christi

http://www.bijchristi.nl

Van angst en twijfel, naar vertrouwen en liefde.

Van overleven, naar LEVEN!

Je kunt Bij Christi terecht voor cursussen, workshops en energetische, intuïtieve behandelingen voor het bereiken van ontspanning, healing, bewustzijn en balans.

Christi werkt met hart en ziel en weet een veilige en vertrouwde sfeer neer te zetten waarbinnen je je al snel veilig, gezien en erkend voelt.

Door haar eigen levenservaring op velerlei gebied is weinig haar vreemd en kun je alles delen. Je zult (h)erkenning ontvangen, wat vaak al een stuk rust geeft.

De behandelingen werken veelal zo ontspannend, dat je zowel geestelijk, als lichamelijk een diepe rust ervaart.  In deze totale ontspanning kan er veel worden ontladen op het gebied van weerstanden, beperkingen, trauma ‘s en blokkades. Tevens kunnen inzichten worden opgedaan. Door deze toe te passen in het dagelijks leven, vergroot en versterk je het resultaat van de sessie.

Christi werkt met diverse methodieken en zet deze op intuïtieve wijze in, waardoor ieder een persoonlijke behandeling ontvangt die biedt wat op dat moment nodig is.

Enkele methodieken die ingezet worden zijn; Usui Reiki, Aura/chakrahealing, Access Bars, Regenesis Touch, Geleide Visualisatie en andere Body Processen. Tevens werkt zij zo nodig met edelstenen, etherische olie en Bach Bloesem.

JoChi

http://www.jochi.nl

Welkom bij JoChi de praktijk van Jolanda Pistor

Verlang jij ook zo naar dat vrije gevoel van vakantie, dat heerlijk kabbelende beekje, genieten van prachtige uitzichten en vooral dat vrije gevoel in jezelf?

In de hectiek van alle dag ben je dit gevoel, helaas, vaak snel weer kwijt.

Ik herken dit verlangen en heb gezocht naar een manier om in mijn dagelijks leven hier dichtbij te komen. Voor mij werkt het goed om te mediteren, Do-In Yoga oefeningen te doen, VoetreflexPlus- en Shiatsubehandelingen te geven of zelf te ontvangen.

Hoe vaak luister jij echt naar je lichaam, je lichaam vertelt je heel veel! Zo geeft ons lichaam signalen af in de vorm van emotionele en/of fysieke pijn. In het dagelijks leven krijgt iedereen weleens te maken met stress of emoties zoals verdriet, boosheid of angst. Dit kan energie-blokkades in je lichaam opleveren.

Waar stagneert jouw energie, wat heb jij nodig om een betere versie van jeZelf te worden?

Dat is waar ik met jou naar op zoek ga!

Bij JoChi kun je terecht voor:

Wekelijkse Do-In Yoga lessen

VoetreflexPlus behandelingen

Shiatsu behandelingen

Maandelijkse Klankconcerten

Kijk op mijn website: www.jochi.nl voor meer informatie

Studio Mooi & Verzorgd

http://www.studiomooiverzorgd.nl

Zie jij er ook graag mooi en verzorgd uit en lukt het je moeilijk om een moment van ontspanning voor jezelf in te plannen? Een schoonheidsbehandeling of pedicurebehandeling is een heerlijk moment van rust en verzorging voor jezelf.

Mijn naam is Jitske Tesselaar en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure en visagiste sinds 2002. Ik bied persoonlijke aandacht en kwaliteit aan elke behandeling. De behandelingen zijn met zorg samengesteld en combineren rust en ontspanning met effectiviteit en resultaat. Naast schoonheidsbehandelingen, lichaam- en voetbehandelingen kunt u bij mij ook terecht voor het professioneel verbeteren en verjongen van uw huid.

Voor elke nieuwe klant heb ik een leuke kennismakingsaanbieding; 15 % korting op uw behandeling. U bent van harte welkom. Kijk voor meer informatie op www.studiomooiverzorgd.nl

Threerays

http://www.threerays.nl

Threerays is een moderne energetische massagepraktijk.Er wordt gewerkt met de etherische olien van De Groene Linde. Het complete assortiment is op onze locatie verkrijgbaar.

Astrid Strooper is de ervaren eigenaresse van Threerays. Zij zal ook een bijdrage gaan leveren aan het creatieve programma van Soulbalance. U kunt bij haar terecht voor een creatief consult. Daarin wordt gekeken wat het creatief werk van de klant te vertellen heeft over haar/zijn emoties. Vervolgens zal daarmee actief aan de slag worden gegaan.

Binnen de praktijk is het ook mogelijk een afspraak te maken voor een coachings gesprek met betrekking tot HSP (High Sensitive Person)