oktober 28, 2018

Wie en Wat bij Soulbalance?

Workshop: Versterk je zelfhelend vermogen

Wil jij leren wat je allemaal zelf kunt doen om jouw zelfhelend vermogen te versterken? Alle tips en trucs leren die allemaal écht effect hebben op jouw gezondheid en fysieke en mentale klachten?

 Deze middag gaan we verschillende dingen doornemen, maar ook doen om een idee te hebben wat je thuis zelf kunt gaan doen om jouw lichaam een boost te geven en jouw klachten te verminderen.

Voor wie is deze middag:

 • Heb jij al een langere tijd minder energie of ben je futloos?
 • Heb jij chronische klachten?
 • Ervaar jij darmklachten?
 • Last van huidirritaties?
 • Kom je net uit een burn-out of depressie en heb je een inspiratie nodig?
 • Wil jij minder medicijnen gebruiken en niet meer daar van afhankelijk zijn?
 • Wil jij van bepaalde beperkende overtuigingen af mbt je gezondheid?
 • Ben je regelmatig ziek of verkouden?
 • Heb je last van allergieën?

Dan is deze middag een interessante middag voor jou!

https://keytohealth.nl/agenda-events/

Avondworkshop Familieopstellingen

Waar kom jij vandaan? 

Op de plek waar je vandaan komt liggen voor de rest van je leven je wortels, hoe ver je er ook vandaan reist.  Naast je geboortegrond vormen je ouders, grootouders, overgrootouders en de generaties daarvoor een onlosmakelijk onderdeel van jouw oorsprong.  Zowel aan je geboortegrond als aan de geschiedenis van je voorouders zijn verhalen verbonden. Verhalen die je niet zelf lijfelijk meegemaakt hebt, maar die je wel ergens hebben gevormd. Ook al ken je deze verhalen (nog) niet, je kunt ze wel voelen. Doordat je vastloopt in bepaalde patronen, doordat je ineens in een burn-out terecht bent gekomen, door onverklaarbare emoties, door onverklaarbare fysieke klachten en ga zo maar door. Soms is hiervoor een duidelijke oorzaak in het hier en nu, vaak ook niet. 

Opstellingen, of systemisch werk is een krachtige methode om in jouw geschiedenis te duiken en te onderzoeken waar de oorzaak van jouw ongemak ligt en om een stap te zetten in het oplossen ervan. Om weer of meer eigenaarschap over jouw leven te krijgen.

Wil je mee op ontdekkingreis? Elke laatste vrijdagavond van de maand kun je meedoen met de avondworkshop familieopstellingen. 

Wanneer: 25 september, 30 oktober, 27 november, van 20.00-22.00
Waar: SoulBalance, Vreekesweid 1, Broek op Langedijk.
Investering: € 12,50

Ivm de coronamaatregelen zijn er maximaal 10 plekken beschikbaar per avond. Graag van te voren aanmelden per mail manonnootebos@gmail.com of telefonisch: 06- 15 564 586.

Healing Satsang

Elke maandagavond is er een Healing Satsang met Yessica.

We starten om 19.30. Meer informatie 

Healing Satsang

Tai Chi Tao/Qigong

Pieter Gilles geeft 5 keer per week zijn lessen bij Soulbalance in de grote zaal. 

Meer informatie 

Tai Chi Tao & Qi Gong

Beter Samen Relatietherapie

Wills Langedijk

Beter Samen biedt relatietherapie. Met als inzet: alles uit de kast halen om de relatie opnieuw tot leven te brengen. Samen onderzoeken we wat er gebeurt en waarom. We kijken door de mist van verdriet, verwijten en hartzeer naar wat voor jullie belangrijk is en waar jullie voor willen vechten.

Wij maken gebruik van de Emotionally Focused Therapy, zoals ontwikkeld door Sue Johnson. Deze methode biedt een helder stappenplan waarin je drie fasen doorloopt in 6 -15 sessies. Je leert het patroon binnen je relatie beter herkennen en begrijpen en je angsten en behoeftes te benoemen. Tot slot stap je uit je patroon en leer je elkaar om hulp, steun en begrip vragen. Het is een riskant en kwetsbaar proces, maar de uitnodiging om je (opnieuw) met elkaar te verbinden, blijkt vaak moeilijk te weerstaan.

Beter Samen Relatietherapie

Bij Christi

Van angst en twijfel, naar vertrouwen en liefde.

Van overleven, naar LEVEN!

Door haar eigen levenservaring op velerlei gebied is weinig haar vreemd en kun je alles delen. Je zult (h)erkenning ontvangen, wat vaak al een stuk rust geeft.

De behandelingen werken veelal zo ontspannend, dat je zowel geestelijk, als lichamelijk een diepe rust ervaart.  In deze totale ontspanning kan er veel worden ontladen op het gebied van weerstanden, beperkingen, trauma ‘s en blokkades. Tevens kunnen inzichten worden opgedaan. Door deze toe te passen in het dagelijks leven, vergroot en versterk je het resultaat van de sessie.

Christi werkt met diverse methodieken en zet deze op intuïtieve wijze in, waardoor ieder een persoonlijke behandeling ontvangt die biedt wat op dat moment nodig is.

Enkele methodieken die ingezet worden zijn; Usui Reiki, Aura/chakrahealing, Access Bars, Regenesis Touch, Geleide Visualisatie en andere Body Processen. Tevens werkt zij zo nodig met edelstenen, etherische olie en Bach Bloesem.

Bij Christi

Homeopaat Oliver Noronha

 • Oliver Noronha komt uit India en hij heeft zich nu met zijn gezin in Nederland gevestigd.
 • Hij heeft zijn Homeopathische opleiding en training in India voltooid en studeerde ook bij eminente homeopaten in India die vorm hebben gegeven en hebben bijgedragen aan zijn ontwikkeling in de homeopathie, zoals Dr. Rajan Sankaran, Dr. Mahesh Gandhi & Dr. Sarkar.
 • Hij heeft Post Graduation in Homeopathy voltooid, dat is gecertificeerd door het Hahnemann College of Homeopathy, Londen
 • In India oefent Oliver de laatste 15 jaar homeopathie uit en tijdens deze periode heeft hij de gelegenheid gehad om verschillende soorten kwalen te behandelen en te behandelen, variërend van kinderziekten zoals mazelen, waterpokken etc. ernstige acute ziekten zoals longontsteking, gangreen en chronische aandoeningen zoals artritis, astma enz.
Homeopaat Oliver Noronha

Praktijk De levensvisie

Om je te helpen je in vrouw-zijn weer gelukkig, gezond, geliefd en veilig te
voelen werk ik met o.a.:
The Journey – HEF Hoge Energie Frequentie methodieken – Emotioneel
Energetisch Lichaamswerk – Systemisch Werk – HEF Soul Body Card reading –
Healy aura en resonantie analyses.
Bij Praktijk de Levensvisie is elke therapie, coaching en healing-werkwijze
gebaseerd op wetenschappelijk bewezen effectieve technieken.
Deze zijn ontworpen om je door een Hoge Energie Frequentie weer open te doen staan voor je natuurlijke staat van zijn en guess what? Het is natuurlijk om te leven in geluk, dankbaarheid, vergeving, innerlijke vreugde, innerlijke rust, en het belangrijkste: in liefde.


Waarom niet direct bellen voor een analyse-intakegesprek waarbij je middels een Healy Aura analyse en een Soul Body Card reading al direct meer helderheid krijgt over je huidige situatie en we samen kunnen onderzoeken wat het beste traject voor jou is.

Linda Abrol,
Ervaren Journey Practitioner sinds 2006, Grondlegger van HEF Hoge Energie
Frequentie methodieken, Therapeute, Coach, Energetisch werker, Lichaamscoach