oktober 28, 2018

Creativiteit

Creatieve activiteiten zijn ondersteunend aan Gezondheid en BewustZijn!

Op korte termijn zal het Creatief cafe starten. Het creatief cafe is een open atelier voor iedereen die lekker creatief bezig wil zijn in een groep. Beginner of kunstenaar? Dat maakt niets uit… elkaar helpen en inspireren staat voorop. De weg naar het het eindresultaat is al zo mooi!

Op korte termijn zullen er meer creatieve activiteiten starten!

Vertaal jouw energetische ervaringen in beeld en schilderij of uit ze op andere creatieve manieren om de levensenergie te laten stromen!

Workshop Dot Art op Stenen

door Natashja Henk

Tijdens deze creatieve workshop leer je alle tips en tricks over hoe je mooie grote stenen kunt bewerken met prachtige kleurrijke Dotpainting, een schilderstechniek afkomstig van de Aboriginals in Australië. Superleuk om te doen en het dotpainten heeft een zeer rustgevende, bijna meditatieve werking.

Ik laat je zien hoe je mooie volle dots kunt maken, en hoe je met diverse kleurencombinaties, de mooiste patronen kunt creëren! Ik vertel je welke materialen ik gebruik, hoe ik de mooiste volle dots maak, hoe ik de verf mix, hoe je kleine en grote dots maakt en hoe je ervoor kunt zorgen dat je steeds dezelfde grootte krijgt. Ook werken we met de mooie energie van Edelstenen en diverse Energetische Remedies op je werkstuk d.m.v. het gebruik van deze producten in de verf!

Deze workshop is € 65,- incl pp. Dat is incl de steen, drie verfcontainertjes, een speciale dotpaint penselenset, alle informatie over wat je leert in een informatiemapje, met gebruikmaking van alle verdere materialen en natuurlijk iets lekkers bij de koffie en thee. Je gaat ook nog eens naar huis met een leuk gevulde goodiebag, zodat je thuis lekker verder kunt!

Wat doet Dotpainten? Dotpainten geeft een opening om volledig aanwezig te zijn, aanwezig in het NU moment, zodat alles wat jou niet dient, naar de achtergrond mag verdwijnen. Het moment van loslaten tijdens het proces van Dotpainten, wanneer gedachten en verwachtingen naar de achtergrond verdwijnen, creëert een opening en er vindt een diep luisteren naar je creatieve intuïtie plaats. Een diepe connectie met het ‘zelf’.

Voor informatie en aanmeldingen bel 06-42568820 of stuur een berichtje via het contactformulier op de homepagina.