Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop systeem- & familieopstellingen – door Irma Weernink

november 25, 2023 @ 13:30 - 17:30

€25 – €85

De workshop familieopstellingen is bedoeld voor iedereen die een persoonlijke vraag of thema wil onderzoeken (zonder dat de familie erbij hoeft te zijn).

Loop je ergens tegenaan in je leven en krijg je het maar niet veranderd, dan kan een opstelling je de mogelijkheid geven tot een totaal andere kijk en ingang op de kwestie.

Stel je vraag en wees bereid om verbaasd te zijn over de inzichten die je krijgt in jezelf, je relaties en familieverbanden.

Het leven zoals we het kennen, vol verrassingen en wonderen, is niet altijd het leven zoals we gehoopt hadden.

Een familieopstelling wordt gebruikt (zonder dat jouw familie erbij is) om problemen in de familie of systeem op te lossen. Familieopstelling is een prachtige methode en kan gebruikt worden om op levensvragen een antwoord te krijgen.

Door een opstelling kun je helder krijgen dat belangrijke gebeurtenissen in een familie invloed hebben op jouw functioneren en welzijn. Met een familieopstelling kan een verstrikking losgelaten worden waar jij mee verbonden bent en in dagelijks leven tegenaan loopt.

Hoe gaat een opstelling in zijn werk?

Na een korte inleiding over hoe systemen en opstellingen werken, gaan we een vraag/systeem opstellen. Tijdens het begeleiden van een opstelling zal ik waar mogelijk hardop uitleg geven over de opstelling.

Als representant meedoen

In een opstelling komen zo veel thema’s langs, dat de kans groot is dat al door het meebeleven van een opstelling als representant, er bij jezelf een proces op gang komt, waardoor je verheldering van eigen vraagstukken kunt krijgen.

Werking van een opstelling

Na een workshop familieopstellingen zal nog een tijdlang een proces in werking zijn. Dat geldt zowel voor diegene die een vraag heeft ingebracht, als voor de representant.

Praktische gegevens:

Zaterdag 25 november van 13:30 uur t/m 17:30 uur

Thema/vraag € 85,00

Representant € 25,00

Voor vragen of aanmelden kan dat bij Irma

06-23542885

http://www.ifso-opstellingen.nl/

Gegevens

Datum:
november 25, 2023
Tijd:
13:30 - 17:30
Kosten:
€25 – €85
Evenement Categorie:
Site:
https://ifso-opstellingen.nl/

Locatie

Kleine zaal Soulbalance

Organisator

Irma Weernink