Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Familieopstellingen

juli 13 @ 13:00 - 17:00

Een familieopstelling is een bijzonder fenomeen. Het biedt de mogelijkheid om patronen zichtbaar te maken die diep verborgen liggen in ons (collectief) onderbewust zijn. Loop je al een tijdje ergens mee, maar lukt het niet om het te veranderen? Een opstelling kan je de mogelijkheid geven om inzichten te krijgen over jouw thema. Stel je vraag en wees bereid om te ervaren wat een opstelling voor jou kan betekenen.
Een opstelling brengt in beeld wat verhoudingen, verborgen patronen zijn in een familie- of organisatiesysteem. Zichtbaar wordt wat niet gezegd, gezien of gehoord kon worden. Vaak bijzonder herkenbaar waardoor nieuwe inzichten, mogelijkheden en perspectief ontstaat.

Irma: Sinds 2010 ben ik werkzaam als opsteller. Als stuwende kracht van IFSO-opstellingen is het voor mij belangrijk om systemisch te kijken vanuit de Tao. Dat betekent dat ik mijzelf laat leiden door de stroom van de opstelling waarin de representanten een belangrijke rol vervullen. Tijdens een opstelling zal ik je duidelijk vertellen wat ik zie en ervaar ten aanzien van het thema.

Praktische gegevens:
Zaterdag 13 juli van 13:00 uur t/m 17:00 uur

Vooraf aanmelden in verband met de groepsgrootte van max. 12 personen

Aamelden of heb je vragen neem contact op met Irma,
Mail : info@ifso-opstellingen.nl
Tel: 06 23 54 28 85
www.ifso-opstellingen.nl

Gegevens

Datum:
juli 13
Tijd:
13:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Irma Weernink/ Ifso-opstellingen
E-mail
mailto:info@ifso-opstellingen.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Kleine zaal Soulbalance

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar