Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Voorstelling: Het geluksgevoel (& Workshop: Hoe vind ik mijn flow?) – Eric Mijnster

november 26 @ 13:00 - 17:30

€21

HET GELUKSGEVOEL & HOE VIND IK MIJN FLOW?
Op 26 november speelt Eric Mijnster de voorstelling ‘Het geluksgevoel’ en verzorgt aansluitend de workshop ‘Hoe vind ik mijn flow?’. Je kunt ervoor kiezen om alleen de voorstelling bij te wonen of om de voorstelling én de workshop mee te maken.

HET GELUKSGEVOEL
Wat als de stem van binnenuit roept om in beweging te komen? En wat als dat betekent dat je voor jezelf gaat staan, ongeacht wat iemand anders daarvan vindt? Wat gebeurt er als je die stap zet? Precies dáár gaat de voorstelling ‘Het geluksgevoel’ van Eric Mijnster over.

Als Eric zijn stem van binnenuit gaat volgen, brengt hem dat over de bergtoppen van Europa. Zo fietst hij 650 kilometer over 14 bergen non-stop, zonder te slapen. Vervolgens verkoopt hij al zijn spullen om voor onbepaalde tijd in een bus in de bergen te wonen. Na ruim een jaar busleven keert hij terug naar Nederland om zijn avonturen en ontdekkingen te delen.

Eric neemt zijn publiek met doorleefde anekdotes, oogstrelende beelden en live muziek mee op een spraakmakende reis. De voorstelling is ongelofelijk herkenbaar met betrekking tot de situatie waar we momenteel in leven en geeft vertrouwen om in je kracht te staan.

HOE VIND IK MIJN FLOW?
De workshop ‘Hoe vind ik mijn flow?’ is een verdiepingssessie van alle inspiratie die de voorstelling teweeg brengt. Eric neemt je opnieuw mee op reis: jouw reis. Word een ontdekkingsreiziger die in zijn eigen huis een nieuwe wereld ontdekt.

Met de workshop vertaal je de inspiratie van de voorstelling naar je eigen leven. Je leert afstemmen op jouw stem van binnenuit en je krijgt handvatten om je leven daarop in te richten. De dag is brandstof voor jouw innerlijke vuur én geeft je tools om jouw bezieling te vinden en vorm te geven.

LEEFTIJD EN PLAATSEN
De voorstelling is te volgen voor iedereen vanaf een jaar of 10 – 12. De workshop is te volgen voor iedereen vanaf een jaar of 14 – 16. Ben je 21 jaar of jonger? Dan kun je een ticket bestellen waarmee je de workshop gratis bijwoont.

Voor de voorstelling zijn maximaal 50 plaatsen beschikbaar. Voor de workshop zijn maximaal 25 plaatsen beschikbaar.

PROGRAMMA
12.30 Zaal open
13.00 Voorstelling Het geluksgevoel
14.30 Napraten en pauze
15.30 Workshop Hoe vind ik mijn flow?
17.30 Afronding van de dag

OVER ERIC
Eric Mijnster is een storyteller die recht vanuit het hart schrijft, maakt en deelt. Zijn voorstellingen en creaties zijn brandstof voor je innerlijke vuur en dragen de boodschap dat je mag zijn zoals je van nature bent. Sinds zijn terugkomst in Nederland neemt hij je met zijn meeslepende voorstelling, jeugdvoorstelling, boek, documentaire en spoken word mee op zijn spraakmakende reis en verder. Meer over Eric vind je op http://www.ericmijnster.nl

Je koopt de tickets via https://hipsy.nl/event/20241-voorstelling-het-geluksgevoel-workshop-hoe-vind-ik-mijn-flow

 

Gegevens

Datum:
november 26
Tijd:
13:00 - 17:30
Kosten:
€21
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,
Site:
www.ericmijnster.n

Locatie

Grote zaal Soulbalance
Vreekesweid 1
Broek op langedijk, 1721 PP Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0642568820