Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Klankmeditatie & healing (liggend) – Karina Kerssens

juli 7 @ 19:00 - 21:30

€20

Een weldadige manier om te ontspannen en tot rust te komen. De harmonieuze klanken van de handgehamerde klankschalen, kristallen klankschalen, sjamanen drum, stemvorken en andere instrumenten vitaliseren en geven nieuwe energie.

Tijdens een klankmeditatie & healing stemt Karina zich af op de energie van de aanwezigen. Ze verbindt iedereen met de bron-energie en vraagt de helende Engelen van de violette straal een IET-healing* in te zetten.

Deze healing werkt op celniveau en zorgt voor het lostrillen en loslaten van negatieve onverwerkte emoties (inprintingen). Aangesproken wordt jouw zelfhelend vermogen. Jouw energiesysteem wordt herinnerd aan zijn heelheid en dat het tot zelfgenezing in staat is.

Helen doe je namelijk zelf. Wat kan en wil jij nu loslaten? Kun jij je volledig overgeven aan deze aangereikte energie?

De helende reis wordt begeleid met de zachte, harmonieuze en soms uitdagende en prikkelende klanken van de klankschalen, sjamanen drum, stemvorken en andere instrumenten. Je zult de bijzondere trillingen die deze instrumenten veroorzaken horen, voelen en ervaren. Jouw energie wordt op een unieke wijze in beweging gebracht. Luisterend naar deze prachtige muziek ga je op reis in jezelf.

 Praktische informatie

Tijdens een klankmeditatie & healing lig je op een eigen matje met kussen en een warme deken om het zo comfortabel mogelijk te hebben. Ervaring met meditatie of andere ontspanningstechnieken is niet nodig. Wel vraagt deze klankmeditatie & healing een liefdevolle overgave van jezelf aan jezelf.

De uitwerking verschilt dan ook per persoon. Na afloop voel je je vaak kalm en energiek tegelijk. Alsof je ontwaakt uit een diepe, verkwikkende slaap.
Van belang is om na de klankmeditatie & healing voldoende water of kruidenthee te drinken. Je ondersteunt hiermee jouw proces en voer je vrijgekomen afvalstoffen sneller af. De harmoniserende kracht van de sessie kan nog dagen doorwerken.

 

Inloop:                      19:00 uur

Start:                        19:30 uur

Aantal deelnemers:     maximaal 10 personen

Zelf meenemen:         matje, kussen, warme deken

*IET=Integrated Energy Therapy

Aanmelden

 

Gegevens

Datum:
juli 7
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
€20
Evenement Categorie:

Organisator

Karina Kerssens
E-mail:
info@icherish.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Kleine zaal Soulbalance