Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

HOE VRIJ ZIJN WIJ WERKELIJK? De terugkeer van het licht – Henk Fransen

maart 22 @ 19:30 - 22:00

€17,50

De enorme instroom van licht op aarde en de daarmee gepaard gaande
reactivatie van het menselijke DNA is één van de grootste gloriemomenten
in de evolutie van de mensheid! Wees welkom op deze lezing.

De meeste mensen kennen mij vanuit mijn achtergrond als arts en mijn jarenlange inspanningen om een medicijnvrij ziekenhuis te creëren. Ik vatte mijn werk in die tijd vaak samen met: “Ik sta voor één geneeskunde, namelijk de geneeskunde die het beste uit alle geneeswijzen verenigt, ten dienste van de patiënt.” Tientallen jaren informeerde ik mensen – ziek én gezond – over hun zelfgenezende vermogens en deed ik onderzoek naar zogenaamde spontane genezingen.

Tijdens de coronaperiode werd ik geraakt door de in mijn ogen ongezonde maatschappelijke ontwikkelingen en waarschuwde ik geregeld voor de toenemende dwang en controle vanuit de overheid. Mijn werk in die periode vatte ik samen met: “Verhoog je lichtfrequentie en sta sterk in alle uitdagingen van deze tijd.” Door deze nieuwe focus kwam ik ook op het spoor van de autonomiebeweging, een beweging die in essentie staat voor de vrije wil van de mens. Ik schreef hierover het boek: “De overheid heeft niks over mij te zeggen, tenzij ik hier in alle vrijheid mee instem”. Je kunt dit boek hieronder gratis downloaden.

Momenteel schrijf ik aan mijn vervolgboek: “De terugkeer van het licht”. Hierin beschrijf ik het grootse en onbegrensde lichtwezen dat we van oorsprong zijn, en vertel ik wat er ooit in de geschiedenis van de mensheid is gebeurd waardoor ons DNA nog slechts voor 2 procent functioneert. Verder leg ik uit wat er op dit moment precies gaande is op de achtergrond van het wereldtoneel en hoe een groot deel van onze levensenergie daarbij wordt afgetapt. Tot slot beschrijf ik in dit boek morgelijkheden om ons DNA te reactiveren en onze vrijheid in hoge mate te herwinnen.

Dit tweede boek in deze serie maakt duidelijk dat de autonomiebeweging niet ‘zomaar’ juist in deze tijd zo hard groeit: ze past in een veel groter gebeuren in deze tijd en deze grotere beweging zien, opent deuren voor ieder mens om optimaal bij te dragen aan de transformatie die momenteel op aarde gaande is.

Over dit alles gaat mijn lezing “Hoe vrij zijn wij werkelijk? – De terugkeer van het licht”. Mijn belangrijkste boodschap is: jij bent niet voor niets nu op aarde. Je wilde een kanaal zijn voor de enorme instroom van licht en liefde.

Deze lezing is een samenvatting van alles waar ik de laatste tientallen jaren mee bezig ben geweest en wat ik aan inspiratie bij mij draag. Het is mijn wens dat de lezing veel mensen herinnert aan hun goddelijke oorsprong, opdat hun licht daardoor nog krachtiger mag stralen en hun DNA reactiveert.

Wil je meer over mij weten? Dan kun je video’s van mij bekijken op YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCOlbiA9l6ocieWt1BffCU2Aof mijn boek “De overheid heeft niks over mij te zeggen” lezen. Hier kun je dat gratis downloaden:https://genezendvermogen.nl/de-overheid-heeft-niks-over-mij-te-zeggen-tenzij-ik-daar-in-alle-vrijheid-mee-instem/

 

Gegevens

Datum:
maart 22
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€17,50
Evenement Categorie:

Organisator

Soulbalance
Telefoon
0642568820
E-mail
marianne@soulbalance.nl

Locatie

Grote zaal Soulbalance
Vreekesweid 1
Broek op langedijk, 1721 PP Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0642568820

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar