Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Herfstviering

oktober 31 @ 19:00 - 22:00

€ 10

De winter komt eraan maar de temperaturen zijn nog aangenaam. In deze tijd kun je alles regelen voor het nieuwe jaar maar je hebt ook nog genoeg andere dingen te doen. Het kan lijken alsof je de balans een beetje kwijt bent. In deze viering is veel aandacht voor voorspellingen en het herdenken van degenen die je zijn ontvallen.

Deze viering is bedoeld om afscheid te nemen en vooruit te kijken. Na het openen van de viering in de verbindende cirkel, gaan we gezamenlijk wat lekkers nuttigen en is er gelegenheid om de andere aanwezigen te ontmoeten. Het tweede deel van de viering staat in het teken van de Tarotvoorspelling voor de komende periode. Ten slotte vindt het afsluitende ritueel plaats. Herfst is verbonden met water. We nemen tijdens dit afsluitende ritueel symbolisch afscheid van zwakten of slechte gewoonten (waar we graag van af willen).

Vier de magie van het leven!
Seizoenen blijven elkaar opvolgen, ook als we daar geen speciale aandacht aan besteden. Een gezamenlijke viering geeft meer diepgang aan de magie van het leven; de processen in de natuur waar wij allen deel van uitmaken. In elk lichaam vinden dezelfde seizoenswisselingen plaats als die we in de natuur zien, zelfs al zijn we ons daar niet van bewust. Het ritueel vieren van de seizoenen is niet alleen leuk maar het brengt je meer in verbinding met je eigen beleving van de wereld.

Je kunt je aanmelden tot uiterlijk vier dagen voor de viering. De entree voor de viering bedraagt €10,-. Verdere instructies ontvang je per mail.

Aanmelden

Gegevens

Datum:
oktober 31
Tijd:
19:00 - 22:00
Kosten:
€ 10
Evenement Categorie:

Organisator

Frank van Hemert
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Grote zaal Soulbalance
Vreekesweid 1
Broek op langedijk, 1721 PP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0642568820