Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dreamtime healing

mei 27 @ 19:30 - 22:00

€15
Dreamtime healing is een manier om weer helemaal terug bij jezelf te komen. Greetje van Roon en Frank van Hemert nemen jou en je zintuigen graag mee op een muzikale helende reis. We spelen geïnspireerd en geheel intuïtief. Het lied dat op die manier ontstaat, wordt steeds gebaseerd op de heersende energieën van dat moment.
De heerlijke geur die je bij binnenkomst ruikt, helpt je om gemakkelijk lekker te ontspannen. Er ligt een beperkt aantal comfortabele matten klaar waarop je liggend kunt ontspannen maar uiteraard zijn we heel blij als je je eigen matje meebrengt. Gebaseerd op de tradities van allerlei culturen worden vervolgens diverse instrumenten gebruikt die gestemd zijn in 432 Hz, de natuurlijke helende frequentie. We gebruiken de sjamanistische drum, stemklank, klankschalen, belletjes, rainsticks, oceandrum, kalimba’s, handpan en andere instrumenten. Zowel lichaam als geest hebben baat bij deze ontspannende klankmassage. Diverse lichtwerkers staan je bij tijdens deze transformerende droomtijd.
Tijdens de ontspannende klanken kun je alle stress, vermoeidheid, spanningen en angsten loslaten, en ze laten wegvoeren in de eeuwige energiestroom. Zo kom je weer helemaal bij jezelf.
Na dit helende klankbad bieden we je graag de mogelijkheid om met ons na te praten, onder het genot van een heerlijk kopje kruidenthee en een kleine versnapering.
Aanmelden via Greetje: 06-47103701

Gegevens

Datum:
mei 27
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€15

Organisatoren

Greetje van Roon
Frank van Hemert

Locatie

Grote zaal Soulbalance
Vreekesweid 1
Broek op langedijk, 1721 PP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0642568820