Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ancient Mysteries & Energies – Ard Pisa

november 24, 2023 @ 19:30 - 22:30

Ard Pisa: Eén van mijn passies is de oeroude geschiedenis met haar rituele megalithische bouwwerken zoals piramides, sfinx, stenen cirkels,  tempels, hunebedden, dolmen, reuzengraven, menhirs, etc.

Een aantal jaren geleden kwam ik achter het feit dat er nog nooit een mummie gevonden is een Egyptische piramide, dat piramides over de hele wereld zijn te vinden zelfs in Bosnië en dat er overal ter wereld mysterieuze megalithische bouwwerken staan die we met de huidige technieken niet kunnen nabouwen.

Ik was totaal onderste boven van deze feiten.

Jij hebt toch ook, net zoals ik, geleerd dat piramides oude graftombes zijn van de Farao’s? Niets is minder waar. Vreemd dat kinderen het vandaag de dag het wel nog steeds leren.

Mijn wereld ging helemaal op z’n kop toen ik in 2017 voor het eerst de vallei van de Bosnische piramides bezocht. Mind blowing, piramides in Bosnië of all places! Maar na mijn bezoek aan Ancient Sardinië wist ik dat ik lezingen mocht gaan geven om mensen te laten zien dat de geschiedenis veel meer is dan dat we geleerd hebben vanuit onze schoolboeken.

De lezing is niet alleen om beelden en verhalen te delen en te inspireren om zelf te sites te bezoeken, maar het gaat vooral om jou, om jouw ongekende vermogens die geactiveerd mogen worden. De aanwezigheid van hoge en oeroude energieën op al die magische plekken doen iets met je, het zijn stuk voor stuk krachtplekken.

Zo is de energie in het tunnelsysteem onder de vallei van de Bosnische piramides diep rakend. Ook op Ancient Sardinië is de energie heel bijzonder. Ik deel graag mijn persoonlijke ervaringen tijdens de lezing.

Ik neem je tijdens de lezing mee op virtuele reis over de aarde en deel met jou onvoorstelbare feiten, indrukwekkende verhalen, spannende mythes, mooie beelden van imposante en mysterieuze bouwwerken, maar vooral onthul ik een aantal  ongelofelijke geheimen van bijv. de vallei van de Bosnische piramides, de grote Cheops piramide en de sfinx in Egypte, Gobli Tepe in Turkije, Nan Madol in Micronesië, de reuzengraven op Ancient Sardinië, en stenen formaties/cirkels in Engeland en Frankrijk. Maar laten we niet onze eigen Nederlandse Hunebedden vergeten. De oudste monumenten van Nederland zijn de hunebedden, dat verhaal wil je ook niet missen.

En als dat allemaal al niet indrukwekkend genoeg is, heb ik nog een ongelofelijke uitsmijter voor je uit Roemenië, waar in het Bucegi Gebergte de Roemeense sfinx staat en die staat daar als wachter voor de meest bizarre plek die ooit op aarde gevonden is.

Want to know?

Ard Pisa (1971) heeft als bedrijfskundige snel carrière weten te maken in de financiële sector. Zijn passie en gedrevenheid als eigentijds leider viel op en voor zijn bijdrage aan groei en ontwikkeling van grote groepen medewerkers ontving hij in 2011 de leiderschapsprijs binnen de Rabobankorganisatie. Hij besloot op dit hoogtepunt een punt te zetten achter zijn carrière in de financiële sector om zijn hart te volgen.

Door een tweejarige coach opleiding bij Roy Martina begon Ard’s bewustwordingsproces. Dit proces kwam in een stroomversnelling door de ontmoeting met zijn huidige vriendin en tevens energetisch therapeut, kinesiologe Ellen van der Heide, geboren in het Friese Harlingen.

Ard schoolde zichzelf om als leefstijl deskundige, coach, docent en trainer. Hij realiseerde zich dat ‘gezondheid ons belangrijkste bezit is’ en leefstijl hét verschil maakt als het om gezondheid gaat. In samenwerking met een aantal zeer gerenommeerde artsen (zoals wijlen dr. Hans Moolenburgh sr.) en wetenschappers in binnen- en buitenland verrijkte hij zijn kennis en schreef hij een aantal bijzondere boeken.

Hij leerde van zijn partner veel op energetisch gebied en besefte zich dat ‘alles energie is’. Samen met zijn levensmaatje Ellen mag Ard graag reizen om krachtplaatsen te ontdekken. Na hun bezoek en ervaring bij de Bosnische piramides en op Sardinië ontstond het idee om lezingen te geven over ‘Ancient Mysteries & Energies’ en spirituele reizen te organiseren naar Ancient Sardinië.

Maar waarom zou je altijd naar het buitenland gaan als er in Nederland ook Ancient krachtplaatsen zijn? Daarom organiseert hij Hunebed Excursies 2.0 naar het prachtige Drenthe om een bijzondere ervaring op te doen.

Meer infotmatie over Ard Pisa  https://www.ardpisa.nu/inspiratie-lezingen

 

 

Gegevens

Datum:
november 24, 2023
Tijd:
19:30 - 22:30
Evenement Categorie:

Organisator

Soulbalance
Telefoon
0642568820
E-mail
marianne@soulbalance.nl

Locatie

Grote zaal Soulbalance
Vreekesweid 1
Broek op langedijk, 1721 PP Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0642568820

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar