oktober 13, 2018

Bewustzijn

De wekelijkse meditaties hebben een zomerbreak in juli en augustus. Vanaf september ben je weer meer dan welkom!

Wekelijkse Mindfulmeditaties met Yessica

Geniet van de voordelen van regelmatig mediteren.

Vertragen, verstillen, diep ontspannen, stress loslaten, Rusten in Zijn, thuiskomen bij Je Zelf Hier-Nu!

Verlicht bij:

  • Stress en spanning
  • Uitdagingen in het werk of privé
  • Chronische fysieke en/of emotionele klachten
  • Depressie en (dreigende) burn out
  • Knagende spirituele en levensvragen

Elke maandag van 15.00-17.00 en 19.30-21.30. De meditaties zijn bedoeld voor iedereen, ervaring of geen ervaring. En u kunt beginnen wanneer u wilt….

Bijdrage € 15

Aanmelden via marianne@soulbalance.nl

Voor meer informatie over Yessica zie: www.wealthyemptiness.com

Yoga

Vanaf september is er weer Yin Yoga op donderdagavond.

Voor info http://www.mindeventsfactory.com

Weekend Intensive 

Van 28 tot 30 juni fasciliteert Yessica een Weekend Intensive bij Soulbalance, georganiseerd door De Hartcirkel

https://www.dehartcirkel.nl/agenda

Grace Ministries

Grace Ministries is een moderne, multiculturele kerk. Met inspirerende samenzang, Gebed, Luisteren naar Het Woord en vooral fijn samen Zijn.

Elke zondagochtend om 10:00 uur hebben zij een bijeenkomst in de grote zaal. Iedereen is van Harte Welkom!

http://www.graceministries

Workshop Dot Art op Stenen

door Natashja Henk

Tijdens deze creatieve workshop leer je alle tips en tricks over hoe je mooie grote stenen kunt bewerken met prachtige kleurrijke Dotpainting, een schilderstechniek afkomstig van de Aboriginals in Australië. Superleuk om te doen en het dotpainten heeft een zeer rustgevende, bijna meditatieve werking.

Ik laat je zien hoe je mooie volle dots kunt maken, en hoe je met diverse kleurencombinaties, de mooiste patronen kunt creëren! Ik vertel je welke materialen ik gebruik, hoe ik de mooiste volle dots maak, hoe ik de verf mix, hoe je kleine en grote dots maakt en hoe je ervoor kunt zorgen dat je steeds dezelfde grootte krijgt. Ook werken we met de mooie energie van Edelstenen en diverse Energetische Remedies op je werkstuk d.m.v. het gebruik van deze producten in de verf!

Deze workshop is € 65,- incl pp. Dat is incl de steen, drie verfcontainertjes, een speciale dotpaint penselenset, alle informatie over wat je leert in een informatiemapje, met gebruikmaking van alle verdere materialen en natuurlijk iets lekkers bij de koffie en thee. Je gaat ook nog eens naar huis met een leuk gevulde goodiebag, zodat je thuis lekker verder kunt!

Wat doet Dotpainten? Dotpainten geeft een opening om volledig aanwezig te zijn, aanwezig in het NU moment, zodat alles wat jou niet dient, naar de achtergrond mag verdwijnen. Het moment van loslaten tijdens het proces van Dotpainten, wanneer gedachten en verwachtingen naar de achtergrond verdwijnen, creëert een opening en er vindt een diep luisteren naar je creatieve intuïtie plaats. Een diepe connectie met het ‘zelf’.