oktober 16, 2019

Activiteiten

SOULBALANCE HEEFT GEZIEN DE HUIDIGE OMSTANDIGHEDEN ALLE AKTIVITEITEN GESTAAKT TOT 6 APRIL

HEF Soul Body Yoga

Door Linda Abrol

Datum: Vanaf 30 januari elke donderdagavond 19.30-20.30

IN 2020 WIL JE ONTSPANNEN, JEZELF TERUGVINDEN EN LIEF VOOR JE LICHAAM EN JE LIJN ZIJN?


 Je veilig leren voelen in je lichaam en in je vrouw-zijn
 Vriendelijk leren ontspannen in het Quantumveld
 Cellen regenereren door energieën geleiden, klanken, bewegen
 Een meer gestroomlijnd lichaam en zachtere huid
 De verbondenheid met je ziel ervaren
 Je eigen lichaams-fluisteraar worden
 Ruimte ervaren waar blokkades zijn
 Leren ontspannen in emoties en omhelzen van pijn
 Adem voelen stromen, intuïtie aanscherpen, verbondenheid en humor ervaren

Een milde, meditatieve, bewustwordings-yoga van overgave en loslaten, voor vrouwen rond en na de overgang. Voor vrouwen met veel toewijding. Flexibiliteit of yoga-ervaring is niet nodig.


Je kunt je opgeven voor een gratis proefles via 06-58929319

Spelen met energie

Door Nicky Koopmans

  • Wat is energie?
  • Hoe neem je het waar?
  • Hoe bepaal je de kwaliteit van een energie?
  • En wat kun je daar vervolgens mee?

Dit zijn de basisvragen die centraal staan op deze interactieve avonden.

Je gaat aan de slag met praktische oefeningen, om je vaardigheden met energie te vergroten. Elke avond is anders en iedereen kan meedoen.

Tijd: 19:30 – 21:30 uur
Entree 15,00 euro

Aanmelden via info@happyholon.nl o.v.v. Spelen met Energie

Aankomende data:

  • woensdagavond 29 januari 2020
  • woensdagavond 26 maart 2020
  • woensdagavond 25 maart 2020

Buurtbakkie

Tijdens het Buurtbakkie ben je van harte welkom om te komen buurten. Je wilt even rondkijken bij Soulbalance, je wilt informatie over de activiteiten of je wilt gewoon voor de  gezelligheid een kopje koffie of thee komen drinken? Alles mag!
Je kunt gewoon binnenlopen wanneer je zin hebt. (koffie/thee €1)
Elke laatste vrijdag van de maand.

HSP cafe

12 januari was er weer een HSP cafe bij Soulbalance. Het was zeer geslaagd!

De datum voor het volgende cafe is nog niet bekend.

Spirituele Operaties Roberto Barbosa met Dr. Adolph Fritz

Op 5 tm 8 juni 2020 zal Roberto Barbosa weer naar Nederland komen voor zijn wereldwijd bekende Spirituele Operaties met behulp van Dr. Adolf Fritz.

Roberto Barbosa (uit Brazilië) is al meer dan 20 jaar een spiritueel medium voor Dr. Adolf Fritz. Samen hebben zij al bij duizenden mensen spirituele operaties uitgevoerd in o.a. Zuid-Amerika, De Verenigde Staten en Europa. Dr. Fritz werkt vanuit gene zijde met een team van duizenden artsen. Al deze artsen hebben na hun aardse leven besloten hun levenswerk voort te willen zetten, om zo blijvend hulp aan te kunnen bieden aan allen die dat wensen.

Tijdens eerdere bezoeken van Roberto en Dr. Fritz in Frankrijk hebben vele mensen mogen ervaren hoe de spirituele operaties hun medische situatie / diagnose sterk heeft verbeterd. Dit is meer dan eens bevestigd door onderzoeken door eigen artsen/specialisten in het reguliere circuit (door middel van bijvoorbeeld röntgenfoto’s).

Tijdens zijn bezoek zullen Roberto en Dr. Fritz non invasieve en non manipulatieve operaties uitvoeren. Dit houdt in dat het fysieke lichaam hierbij niet wordt geopend of binnengedrongen met een voorwerp. Voor de spirituele operaties mag u voor drie verschillende aandoeningen hulp vragen. Dat kunnen zowel fysieke als een mentale kwesties zijn. U kunt bijvoorbeeld denken aan het genezen van een verslaving zoals alcohol en tabak, maar ook aan fysieke klachten zoals rug- of nekpijn of problemen met uw hormoonstelsel of uw organen.

Daarnaast zijn er ook AMOR Therapie sessies. Deze sessies zijn ontwikkeld voor een ieder die te maken heeft met bijvoorbeeld emotionele pijn, angststoornissen, depressies, negatieve gedachten, gevoel van droefenis en zelfs suïcidale gedachten. Uw ziel, lichaam en geest worden weer in balans gebracht.

Geïnteresseerd? Boek uw sessie(s) http://www.healingbliss.nl

Healing satsang Weekend Intensive

28/29 maart

Over het algemeen gaan we vrij gehaast door het leven. We blijven maar rennen, de hele dag door. De uitnodiging is om terug te komen naar hier, nu. Om weer aan te komen bij waar je bent. Door te vertragen, te verstillen en te verzachten.

Wat zou er gebeuren als we even wat langer niets doen en gewoon rusten?
Vaak gaan we dan eerst meer onrust voelen. Dat is eigenlijk alleen maar bewust worden van dat wat er al was.

Hoe zou het zijn als al die onrust helemaal welkom zou zijn? Als we alle verkrampingen zouden verwelkomen? Om alle tijd en ruimte te nemen om er naar te kijken. En er heel zacht mee te zijn. Waardoor het kan oplossen.

Die verkrampingen zijn ontstaan door misverstanden. Door opnieuw – of voor het eerst – echt goed te kijken kunnen we deze misverstanden gaan doorzien. Waardoor de verkrampingen kunnen ontspannen. Hierdoor kan er een hele diepe, fundamentele verschuiving plaatsvinden in hoe we dingen ervaren, hoe ze voelen en hoe het denken ermee omgaat. Vanzelf, zonder iets te hoeven doen. Een natuurlijk helingsproces. 

Rusten in Zijn

Tijdens een Healing Satsang nodigt Yessica de aanwezigen allereerst uit om diep te ontspannen door middel van een geleide meditatie. En te rusten in het zijn van bewustzijn. Vervolgens is er alle ruimte om samen met haar te kijken naar wat er zich aandient. Dit kan van alles zijn. Je kunt hiertoe plaats nemen in een stoel naast haar, maar dat hoeft niet. Yessica begeleidt je naar een dieper inzicht en nodigt je uit “er zacht mee te zijn”, waardoor ontspanning en heling kunnen plaatsvinden. 

Aanmelden via http://www.dehartcirkel.nl