oktober 28, 2018

Open Dag/Contact

Op zaterdag 9 februari a.s. zet Soulbalance de deuren wagenwijd voor je open

Het afgelopen jaar hebben wij met aandacht en liefde onze ruimtes warm en sfeervol ingericht zodat ze gebruikt kunnen worden voor allerlei doeleinden. De praktijkruimtes zijn inmiddels verhuurd aan diverse therapeuten, die met toewijding voor je klaarstaan. De overige ruimtes zijn geschikt gemaakt voor flexibele verhuur.

We zijn enorm trots op het prachtige resultaat en staan te popelen om het je te laten zien. Je bent daarom van harte welkom om ongedwongen een kijkje te komen nemen, de fijne sfeer te proeven en met ons en onze medewerkers kennis te komen maken.

Natuurlijk kun je deze dag meedoen met tal van feeling-good-activiteiten. Zo kun je proberen of yoga iets voor je is tijdens een introductieles Do-In Yoga, heerlijk relaxen bij een klankconcert, een ontspannen Mindful Meditatie bijwonen, iets creatiefs doen en nog meer . Ook kun je genieten van de schilderijen van Agee van Agee Art en over haar schouder meekijken en zien hoe haar nieuwste kunstwerk vorm krijgt. De praktijken / coaches, die flexibel bij Soulbalance betrokken zijn, zullen zich presenteren in de grote zaal.

Tussendoor kun je natuurlijk genieten van een heerlijk en gezond hapje en drankje.

Het programma ziet er als volgt uit:

11.00  Onze deuren gaan open

12.00  Mindful Meditatie

11.00-14.00  Live schilderen door Agee

14.00   Introductieles Do-In Yoga

15.00   Klankconcert

17.00  We sluiten deze dag af

Wil je zeker zijn van een plekje bij 1 van bovenstaande activiteiten, meld je dan even aan bij marianne@soulbalance of  info@jochi.nl

Tot ziens op 9 februari. Wij hebben er zin in!

Marianne en het team van Soulbalance

Soulbalance

Vreekesweid 1

1721PP Broek op Langedijk

06 42568820

Marianne@soulbalance.nl