oktober 28, 2018

Burn-out Preventie en Herstel

Esther boer

Soulbalance wil een bijdrage leveren aan het bespreekbaar maken van Burnout . Een steeds groter deel van de mensen heeft last van stressgerelateerde klachten.

Schaamte, eenzaamheid, machteloosheid en onbegrip…dat is wat veel mensen noemen die te maken hebben met Burnout.

Met het Burnoutcafe wil Soulbalance een plek zijn waar dit allemaal bespreekbaar is en waar je een luisterend oor kunt vinden. Er zijn deskundigen aanwezig om je te woord te staan en samen te kijken hoe je verder kunt. Tevens is er de mogelijkheid om ervaringen met elkaar te delen en herkenning en begrip te vinden.

De eerstvolgende data voor het Burnoutcafe zijn

28 Januari

25 Februari

25 Maart

Het is de bedoeling dat er in 2019 gestart gaat worden met het Burnoutherstelprogramma. De datum is mede afhankelijk van de belangstelling voor het programma.

Het Burnoutcafe wordt begeleid door :

Esther Boer

‘Door de bomen het bos weer zien’

Esther Boer is Natuurcoach in de natuurgebieden van Noord-Holland. Zij gebruikt de natuur als spiegel en metafoor om jou tot inzichten en bewustwording te laten komen. Waardoor jij vanuit je eigen kracht de regie behoudt omtrent jouw vitaliteit. En je een balans ervaart zowel op je werk als privé.

Als ervaringsdeskundige heeft zij zich gespecialiseerd in stress, burn-out en loopbaan gerelateerde vragen. Zij is gediplomeerd Lifecoach waardoor zij een breed scala aan methodieken heeft, om mensen te begeleiden die vast zijn gelopen in een situatie of fase in hun leven.

Neem vrijblijvend contact met haar op.

06-12372796

info@natuurcoach-estherboer.nl

http://www.natuurcoach-estherboer.nl

Voor informatie en aanmeldingen bel 06-42568820 of stuur een berichtje via het contactformulier op de homepagina